MEJÄ-koe Posiolla 8.8.2021

Ilmoittautuminen Posion mejä-kokeeseen 8.8. on alkanut (jo viikko sitten 🙈). Koe on samalla kerhonmestaruuskoe molemmissa luokissa ja palkinnot tietysti sen mukaiset 🏆🥇 Siitä huolimatta tai just siksi myös kaikki ensikertalaista ja vasta-alkajat ovat lämpimästi tervetulleita mukaan. Kuvan maastot eivät liity tapaukseen, vaan koemaastot ovat melko kuivaa kangasmaastoa, jossa on helppo kulkea ja suunnistaa. Myös ilman koiraa saa tulla mukaan talkoilemaan 🤗 Toivottavasti silloin ei enää ole yhtä helle, mutta tunnelma on varmasti lämmin. Koepaikalla on mahdollisuus yöpyä vanhan kyläkoulun lattiapaikoilla tai pihalla omassa autossa, vaunussa tai teltassa. Tule ja koe Lapin Taikamaa 🧡 Laita siis ilmoittautumislomake sähköpostilla osoitteeseen ella.mourujarvi@gmail.com. Toivottavasti saadaan molemmille tuomareille monta koiraa.