Kiertopalkinnot ja valioituneet

Lapin Mäyräkoirakerho palkitsee vuosikokouksessa 12.2.2022 vuonna 2021 parhaiten menestyneet ja valioituneet mäyräkoirat, unohtamatta aktiivisia jäseniä.

Kiertopalkintoja jaetaan kuudessa eri sarjassa: Vuoden Näyttelymäyräkoira, Vuoden Käyttömäyräkoira, Vuoden Ajomäyräkoira, Manun Malja – Vuoden Jäljestäjä, Vuoden Touhukas sekä Vuoden Yrittäjä. Palkittavia valionarvoja ovat eri lajien FI, POHJ ja CIB – arvot. Halutessasi voit ilmoittaa myös muut valionarvot kirjattavaksi kerhon vuoden 2021 toimintakertomukseen.

Tiedot myönnetyistä valionarvoista ja kiertopalkintojen vapaamuotoiset hakemukset tulee toimittaa osoitteeseen lmkk.sihteeri@gmail.com 18.1.2022 mennessä.

Ilmoita hakemuksessa vuoden 2021 tulokset ja valionarvot. Ilmoita myös koirasi tiedot (myönnetty valionarvo, nimi, rekisterinumero, omistaja). Hyvälaatuinen kuva mäyräkoirastasi on tervetullut lisä. 😊

Tulokset tarkistetaan jalostustietojärjestelmästä, joten mikäli tulokset eivät siellä vielä näy, tulee hakemukseen liittää todistukset tuloksista. Mikäli valionarvoa ei ole vielä vahvistettu, liitä ilmoitukseen valionarvoon tarvittavat tulokset arvosteluineen.

Mikäli kaapistasi tai hyllystäsi löytyy vuodelta 2020 saatu kiertopalkinto, palauta se 18.1.2022 mennessä Marika Aholalle (040 534 8663 / lmkk.puheenjohtaja@gmail.com).

Palkinnot jaetaan kerhon sääntömääräisessä vuosikokouksessa 12.2.2022 Kemissä, tarkempi kellonaika ja paikka ilmoitetaan myöhemmin. Nähdään Kemissä!