Vuosikokous Rovaniemellä 18.2.

Hei Lapin Mäyräkoirakerhon jäsenet!

Tervetuloa Lapin Mäyräkoirakerho ry:n sääntömääräiseen vuosikokoukseen lauantaina 18.02.2023 klo 15.00 alkaen Rovaniemelle Hotelli Metsähirvaalle osoitteeseen Toukolantie 49, 97130 Hirvas

Ilmoita osallistumisestasi viimeistään 10.2.2023 Joukolle osoitteeseen lmkk.puheenjohtaja@gmail.com tai puhelimitse 040-6793666. Ilmoita myös mahdolliset ruoka-aineallergiat.

Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat ja jaetaan vuosittaiset palkinnot.

Lapin Mäyräkoirakerho palkitsee vuosikokouksessa 18.2.2023 vuonna 2022 parhaiten menestyneet ja valioituneet mäyräkoirat, unohtamatta aktiivisia jäseniä.

Kiertopalkintoja jaetaan kuudessa eri sarjassa: Vuoden Näyttelymäyräkoira, Vuoden Käyttömäyräkoira, Vuoden Ajomäyräkoira, Manun Malja – Vuoden Jäljestäjä, Vuoden Touhukas sekä Vuoden Yrittäjä. Palkintojen säännöt löytyvät liitteenä. Palkittavia valionarvoja ovat eri lajien FI, POHJ ja CIB – arvot. Halutessasi voit ilmoittaa myös muut valionarvot kirjattavaksi kerhon vuoden 2022 toimintakertomukseen.

Ilmoita tiedot myönnetyistä valionarvoista ja kiertopalkintojen vapaamuotoiset hakemukset tulee toimittaa osoitteeseen lmkk.puheenjohtaja@gmail.com 27.1.2023 mennessä.

Ilmoita hakemuksessa vuoden 2022 tulokset ja valionarvot. Ilmoita myös koirasi tiedot (myönnetty valionarvo, nimi, rekisterinumero, omistaja). Hyvälaatuinen kuva mäyräkoirastasi on tervetullut lisä. 😊

Tulokset tarkistetaan jalostustietojärjestelmästä, joten mikäli tulokset eivät siellä vielä näy, tulee hakemukseen liittää todistukset tuloksista. Mikäli valionarvoa ei ole vielä vahvistettu, liitä ilmoitukseen valionarvoon tarvittavat tulokset arvosteluineen.

Mikäli kaapistasi tai hyllystäsi löytyy vuodelta 2021 saatu kiertopalkinto, ole yhteydessä puheenjohtajaan tai sihteeriin.